ESN

Hvem er vi?

ESN (Erasmus Student Network) er et utvalg på Høgskolen i Molde som arrangerer aktiviteter der nordmenn og internasjonale studenter kan bli kjent med hverandre, og hverandres kultur. Aktivitetene våre er veldig varierte, med alt fra paintball og karaokekvelder på studentpuben, til et besøk på det lokale museet og helgeturer til Geiranger og Trondheim. Våre aktiviteter er åpne for alle, og ikke bare for internasjonale studenter!

ESN Molde er en del av ett større europeisk nettverk med avdelinger på 400 universiteter og høgskoler. Vi har ett tett samarbeid med andre universiteter i Norge, som for eksempel NTNU, UiO og UiB. Ved å bli med i ESN kan du få være med på å organisere aktivitetene du vil. Vi har ingen begrensninger på hvilke aktiviteter vi kan organisere. Du kan være med på å forbedre forskjellige språk, få et bredt europeisk nettverk, og delta på internasjonale og nasjonale møter og arrangementer.

For mer informasjon sjekk ut nettsiden vår www.molde.esn.no, eller send en mail til esn@himolde.no hvis du lurer på noe!
Besøk oss gjerne på facebook :)!

Facebook ESN